Zien: 27-jarige Nederlander op Mallorca overleden na mishandeling

Zien: 27-jarige Nederlander op Mallorca overleden na mishandeling

Een 27-jarige Nederlander is overleden nadat hij en zijn vrienden op het Spaanse eiland Mallorca werden aangevallen door een groep landgenoten. Deze groep zou er echt op uit zijn geweest om te vechten, nadat ze al meerdere kroegen uitgezet waren door slecht gedrag. Verslaggever Koen Nederhof heeft het laatste nieuws.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: 27-jarige <em>Nederlander op Mallorca</em> overleden na mishandeling Een 27-jarige Nederlander is overleden nadat hij en zijn vrienden op het Spaanse eiland Mallorca werden aangevallen door een groep landgenoten. Deze groep zou er echt op uit zijn geweest om te vechten, nadat ze al meerdere kroegen uitgezet waren door slecht gedrag. Verslaggever Koen Nederhof heeft het laatste nieuws. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Valkenburg ruimt de puin van de watersnood op: "Afval blijft van alle kanten komen" Bekijk deze video » Zien: Britten vieren ‘Freedom Day’ met hoogste besmettingsaantallen ter wereld Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: 27-jarige Nederlander op Mallorca overleden na mishandeling


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: 27-jarige Nederlander op Mallorca overleden na mishandeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier