Video: Frans Bauer tourt Nederland door met collega's in Tour de Frans

Video: Frans Bauer tourt Nederland door met collega's in Tour de Frans

Nu de Tour de France aan een einde is gekomen, is het tijd voor een nieuwe Tour. Zo begint Frans Bauer aan zijn Tour de Frans. In dit programma gaat Frans Bauer Nederland door met artiesten als Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Maradonnie en Danny de Munk om hun geboorteplek te bezoeken.

Bekijk de video van Tour de Frans hieronder.

Tour de Frans is vanaf dinsdag 31 augustus wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Tour de Frans terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Frans Bauer</em> tourt Nederland door met collega's in <em>Tour de Frans</em> Nu de Tour de France aan een einde is gekomen, is het tijd voor een nieuwe Tour. Zo begint Frans Bauer aan zijn Tour de Frans. In dit programma gaat Frans Bauer Nederland door met artiesten als Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Maradonnie en Danny de Munk om hun geboorteplek te bezoeken. Bekijk de video van Tour de Frans hieronder. Tour de Frans is vanaf dinsdag 31 augustus wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Tour de Frans terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frans Bauer over slapeloze nachten: "Mijn ZZP'ers konden niet betaald worden" Bekijk deze video » Frans Bauer deelt hilarische Help, mijn man is klusser-video: "Frans de Verbouwer!" Bekijk deze video » Video: Mariska Bauer haalt herinneringen op tijdens zoons verjaardag Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Frans Bauer tourt Nederland door met collega's in Tour de Frans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier