Zien: gigantische brand in Soesterberg legt garagebedrijf in de as

Zien: gigantische brand in Soesterberg legt garagebedrijf in de as

Een garagebedrijf in Soesterberg, Utrecht is gisteravond/vannacht volledig in de as gelegd door een enorme brand. Het vuur was door de brandweer niet te stoppen en de eigenaar moest lijdzaam toezien hoe zijn bedrijf afbrandde. Het nablussen is inmiddels in volle gang, maar zal ook nog veel tijd in beslag nemen.

Bekijk de beelden van de brand in Soesterberg hieronder.

Zien: gigantische brand in <em>Soesterberg</em> legt garagebedrijf in de as Een garagebedrijf in Soesterberg, Utrecht is gisteravond/vannacht volledig in de as gelegd door een enorme brand. Het vuur was door de brandweer niet te stoppen en de eigenaar moest lijdzaam toezien hoe zijn bedrijf afbrandde. Het nablussen is inmiddels in volle gang, maar zal ook nog veel tijd in beslag nemen. Bekijk de beelden van de brand in Soesterberg hieronder. Bekijk ook Bijzondere beelden: Gaslek in Golf van Mexico zorgt voor grote brand op zee Bekijk deze video » Watersnoodramp ook in België: huis staat onder water en in brand (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: gigantische brand in Soesterberg legt garagebedrijf in de as of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier