Jan Boskamp pakt kopschoppers Mallorca aan: "Die smeerlappen zijn gewoon gevlucht"

Jan Boskamp pakt kopschoppers Mallorca aan: "Die smeerlappen zijn gewoon gevlucht"

Ook in De Oranjezomer wordt het verschrikkelijke incident op Mallorca, waar een 27-jarige Nederlander werd doodgetrapt door landgenoten, besproken. De heren aan tafel zijn unaniem in hun oordeel. "Die smeerlappen zijn gewoon gevlucht!" zegt een boze Jan Boskamp.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jan Boskamp</em> pakt kopschoppers <em>Mallorca</em> aan: &quot;Die smeerlappen zijn gewoon gevlucht&quot; Ook in De Oranjezomer wordt het verschrikkelijke incident op Mallorca, waar een 27-jarige Nederlander werd doodgetrapt door landgenoten, besproken. De heren aan tafel zijn unaniem in hun oordeel. "Die smeerlappen zijn gewoon gevlucht!" zegt een boze Jan Boskamp. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. ZiekJohan Derksen schaamt zich dat hij Nederlander is bij het horen van deze berichten, waarbij landgenoten elkaar op fatale wijze mishandelen op vakantie. "Als je op vakantie gaat met het idee om dat soort dingen te doen, dan ben je ziek." René van der Gijp lijkt nog het meest aangedaan door het incident: "Het is toch bizar..." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ziek
Johan Derksen schaamt zich dat hij Nederlander is bij het horen van deze berichten, waarbij landgenoten elkaar op fatale wijze mishandelen op vakantie. "Als je op vakantie gaat met het idee om dat soort dingen te doen, dan ben je ziek." René van der Gijp lijkt nog het meest aangedaan door het incident: "Het is toch bizar..."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp pakt kopschoppers Mallorca aan: "Die smeerlappen zijn gewoon gevlucht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier