Henry Schut in Op1 over favoriete sporter: "Hij heeft een 'I love mom'-tattoo op z'n reet"

Henry Schut in Op1 over favoriete sporter: "Hij heeft een 'I love mom'-tattoo op z'n reet"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Henry Schut</em> in <em>Op1</em> over favoriete sporter: &quot;Hij heeft een 'I love mom'-tattoo op z'n reet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De Olympische Spelen staan op het punt om van start te gaan, maar waar moeten we nou onze wekker voor zetten? Henry Schut bespreekt zijn favoriete sporter: "Kiki Bertens is me bijgebleven." De reden? Zij zorgde voor een verbaasd gezicht bij Schut: "Zij wint liever goud in het dubbelspel dan in het enkelspel." Ook is hij fan van Bart Deurloo: "Hij heeft een I love mom tattoo op z'n 'reet'." Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Henry Schut in Op1 over favoriete sporter: "Hij heeft een 'I love mom'-tattoo op z'n reet"

De Olympische Spelen staan op het punt om van start te gaan, maar waar moeten we nou onze wekker voor zetten? Henry Schut bespreekt zijn favoriete sporter: "Kiki Bertens is me bijgebleven." De reden? Zij zorgde voor een verbaasd gezicht bij Schut: "Zij wint liever goud in het dubbelspel dan in het enkelspel." Ook is hij fan van Bart Deurloo: "Hij heeft een I love mom tattoo op z'n 'reet'."

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Henry Schut in Op1 over favoriete sporter: "Hij heeft een 'I love mom'-tattoo op z'n reet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier