De Oranjezomer: moet Viktor Orbán ingrijpen in conflict Hamilton/Verstappen?

De Oranjezomer: moet Viktor Orbán ingrijpen in conflict Hamilton/Verstappen?

Ook maandagavond ging het in De Oranjezomer nog over de strijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen en de - volgens René van der Gijp - bizarre inhaalactie van die eerste. De eerstvolgende race is in Hongarije en volgens Johan Derksen moet Viktor Orbán dan maar ingrijpen in het conflict. "Die houdt ze wel uit elkaar."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: moet Viktor Orbán ingrijpen in conflict Hamilton/Verstappen? Ook maandagavond ging het in De Oranjezomer nog over de strijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen en de - volgens René van der Gijp - bizarre inhaalactie van die eerste. De eerstvolgende race is in Hongarije en volgens Johan Derksen moet Viktor Orbán dan maar ingrijpen in het conflict. "Die houdt ze wel uit elkaar." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Racistische berichtenDe heren in De Oranjezomer veroordelen de racistische berichten aan het adres van Hamilton na de race, want daarmee is volgens Derksen de discussie meteen gesloten - dan hebben argumenten geen zin meer. Van der Gijp vond wel dat Hamilton een zeer onrustige start had: "Waarom moest hij hem per se in die eerste drie bochten inhalen?" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Racistische berichten
De heren in De Oranjezomer veroordelen de racistische berichten aan het adres van Hamilton na de race, want daarmee is volgens Derksen de discussie meteen gesloten - dan hebben argumenten geen zin meer. Van der Gijp vond wel dat Hamilton een zeer onrustige start had: "Waarom moest hij hem per se in die eerste drie bochten inhalen?"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: moet Viktor Orbán ingrijpen in conflict Hamilton/Verstappen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier