De Oranjezomer gemist? Fortuna Sittard verdient 2 miljoen met eigen cryptomunt

De Oranjezomer gemist? Fortuna Sittard verdient 2 miljoen met eigen cryptomunt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Fortuna Sittard verdient 2 miljoen met eigen <em>cryptomunt</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. (Sport)marketeer Chris Woerts schoof maandagavond weer aan in De Oranjezomer om over een bijzonder initiatief van Fortuna Sittard te vertellen. De club heeft een eigen 'token' - een soort cryptomunt - in het leven geroepen, die wordt verkocht aan supporters voor twee euro per stuk. Daarmee kunnen ze in één klap twee miljoen euro verdienen. Veel grote Europese clubs gingen Fortuna Sittard al voor. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

(Sport)marketeer Chris Woerts schoof maandagavond weer aan in De Oranjezomer om over een bijzonder initiatief van Fortuna Sittard te vertellen. De club heeft een eigen 'token' - een soort cryptomunt - in het leven geroepen, die wordt verkocht aan supporters voor twee euro per stuk. Daarmee kunnen ze in één klap twee miljoen euro verdienen. Veel grote Europese clubs gingen Fortuna Sittard al voor.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Fortuna Sittard verdient 2 miljoen met eigen cryptomunt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier