Struggles van Studenten: Charlotte Nijs duikt in hoge studieschulden

Struggles van Studenten: Charlotte Nijs duikt in hoge studieschulden

Politiek verslaggever van Hart van Nederland, Charlotte Nijs, onderzoekt in de nieuwe YouTube-serie Struggles van Studenten of politiek Den Haag klaar is voor de afschaffing van het leenstelsel voor studenten. In de eerste aflevering, die je hieronder kunt zien, hoor je onder andere de zorgen van studenten over het opbouwen van een hoge studieschuld.

<em>Struggles van Studenten</em>: Charlotte Nijs duikt in hoge studieschulden Politiek verslaggever van Hart van Nederland, Charlotte Nijs, onderzoekt in de nieuwe YouTube-serie Struggles van Studenten of politiek Den Haag klaar is voor de afschaffing van het leenstelsel voor studenten. In de eerste aflevering, die je hieronder kunt zien, hoor je onder andere de zorgen van studenten over het opbouwen van een hoge studieschuld. Bekijk ook RTL Boulevard: WIDM-afvaller Charlotte heeft genoten van zoektocht naar De Mol Bekijk deze video »
TV :
Struggles van Studenten: Charlotte Nijs duikt in hoge studieschulden


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Struggles van Studenten: Charlotte Nijs duikt in hoge studieschulden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier