Video: Telefoon roodgloeiend bij transportbedrijven in Limburg: "Continu pompen"

Video: Telefoon roodgloeiend bij transportbedrijven in Limburg: "Continu pompen"

Na de overstromingen begint het puinruimen in Limburg. De is telefoon roodgloeiend bij schoonmaak- en transportbedrijven: "We moeten twee dagen continu pompen om die twee parkeergarages helemaal leeg te krijgen", zegt een medewerker van een transportbedrijf in de Hart van Nederland-video hieronder.

Video: <em>Telefoon roodgloeiend</em> bij transportbedrijven in <em>Limburg</em>: &quot;Continu pompen&quot; Na de overstromingen begint het puinruimen in Limburg. De is telefoon roodgloeiend bij schoonmaak- en transportbedrijven: "We moeten twee dagen continu pompen om die twee parkeergarages helemaal leeg te krijgen", zegt een medewerker van een transportbedrijf in de Hart van Nederland-video hieronder. Bekijk ook Hart van Nederland: zwemmen in rivieren gevaarlijk wegens harde stroming Bekijk deze video » Hart van Nederland: Duitsers massaal in Nederland op vakantie ondanks code rood Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Telefoon roodgloeiend bij transportbedrijven in Limburg: "Continu pompen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier