Beste Zangers 2021: dit zijn de deelnemers

Beste Zangers 2021: dit zijn de deelnemers

Het nieuwe seizoen van de AVROTROS-hit Beste Zangers, dat dit jaar is opgenomen in Limburg in plaats van op Ibiza, gaat donderdag 2 september van start en deze week is bekend gemaakt welke artiesten daar aan mee zullen doen. Dat zijn Roel van Velzen, Karsu, Joe Buck, Belle Perez, Bökkers, Anneke van Giersbergen en Alides Hidding. In onderstaande video worden ze aan je voorgesteld.

<em>Beste Zangers 2021</em>: dit zijn de deelnemers Het nieuwe seizoen van de AVROTROS-hit Beste Zangers, dat dit jaar is opgenomen in Limburg in plaats van op Ibiza, gaat donderdag 2 september van start en deze week is bekend gemaakt welke artiesten daar aan mee zullen doen. Dat zijn Roel van Velzen, Karsu, Joe Buck, Belle Perez, Bökkers, Anneke van Giersbergen en Alides Hidding. In onderstaande video worden ze aan je voorgesteld. Beste Zangers 2021 is vanaf 2 september iedere donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers Songfestival gemist? Floor Jansen met 'Euphoria' Bekijk deze video » Beste Zangers Songfestival gemist? Stef Bos zingt 'Ga niet zonder mij' Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers 2021: dit zijn de deelnemers

Beste Zangers 2021 is vanaf 2 september iedere donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers 2021: dit zijn de deelnemers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier