Only Murders in the Building vanaf 31 augustus op Disney+, bekijk de trailer

Only Murders in the Building vanaf 31 augustus op Disney+, bekijk de trailer

Drie onbekenden (Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) delen een obsessie voor criminele zaken en raken plots zelf bij een zaak betrokken. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd. Ze gooien al hun misdaadkennis in de strijd en gaan op zoek naar de waarheid.

<em>Only Murders in the Building</em> vanaf 31 augustus op Disney+, bekijk de trailer Drie onbekenden (Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) delen een obsessie voor criminele zaken en raken plots zelf bij een zaak betrokken. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd. Ze gooien al hun misdaadkennis in de strijd en gaan op zoek naar de waarheid. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 31 augustus Only Murders In the Building kunt streamen. Bekijk ook Trailer: Animatieserie van Marvel Studios What If...? vanaf 11 augustus op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk trailer Feyenoord-documentaire Dat ene woord (vanaf 1 september op Disney+) Bekijk deze video »
Trailer :
Only Murders in the Building vanaf 31 augustus op Disney+, bekijk de trailer

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 31 augustus Only Murders In the Building kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Only Murders in the Building vanaf 31 augustus op Disney+, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier