Italiaanse media: Graziano Pellè terug naar Feyenoord? (video)

Italiaanse media: Graziano Pellè terug naar Feyenoord? (video)

Komt Graziano Pellè terug naar Feyenoord? De geruchtenmolen draait op volle toeren en als we de Italiaanse media mogen geloven, is de Rotterdamse club momenteel volop bezig deze mogelijkheden te onderzoeken. Pellè, die momenteel geen club heeft, was tussen 2012 en 2014 enorm populair bij Feyenoord en dat lag niet alleen aan zijn voetbalkunsten. Het huidige nieuws over zijn eventuele terugkeer is in ieder geval een mooi moment om nog eens wat oude beelden te bekijken, zoals van een historisch doelpunt dat hij in 2012 tegen Ajax maakte. Bekijk het fragment van ESPN hieronder.

Italiaanse media: <em>Graziano Pellè</em> terug naar Feyenoord? (video) Komt Graziano Pellè terug naar Feyenoord? De geruchtenmolen draait op volle toeren en als we de Italiaanse media mogen geloven, is de Rotterdamse club momenteel volop bezig deze mogelijkheden te onderzoeken. Pellè, die momenteel geen club heeft, was tussen 2012 en 2014 enorm populair bij Feyenoord en dat lag niet alleen aan zijn voetbalkunsten. Het huidige nieuws over zijn eventuele terugkeer is in ieder geval een mooi moment om nog eens wat oude beelden te bekijken, zoals van een historisch doelpunt dat hij in 2012 tegen Ajax maakte. Bekijk het fragment van ESPN hieronder. View this post on Instagram A post shared by Graziano Pellè (@gpelle19_official)
Voetbal :
Italiaanse media: Graziano Pellè terug naar Feyenoord? (video)
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Italiaanse media: Graziano Pellè terug naar Feyenoord? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier