Zien: Johan Derksen wacht al een jaar op zijn dildo extra large van EasyToys

Zien: Johan Derksen wacht al een jaar op zijn dildo extra large van EasyToys

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Johan Derksen</em> wacht al een jaar op zijn dildo extra large van <em>EasyToys</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van maandag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De gevolgen van het vastgelopen schip in het Suezkanaal zijn nog altijd merkbaar. Zo wacht Johan Derksen al een jaar op zijn dildo extra large van de EasyToys. Die is volgens Wilfred Genee wel gesignaleerd; hij laat een hilarisch filmpje zien van een vastgeplakte dildo op een bagageband. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De gevolgen van het vastgelopen schip in het Suezkanaal zijn nog altijd merkbaar. Zo wacht Johan Derksen al een jaar op zijn dildo extra large van de EasyToys. Die is volgens Wilfred Genee wel gesignaleerd; hij laat een hilarisch filmpje zien van een vastgeplakte dildo op een bagageband.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Johan Derksen wacht al een jaar op zijn dildo extra large van EasyToys of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV