Video: Oliver Daemen dinsdagmiddag ruimte in, met Jeff Bezos

Video: Oliver Daemen dinsdagmiddag ruimte in, met Jeff Bezos

UPDATE: volg de hele ruimtevlucht van Oliver Daemen & Jeff Bezos LIVE

Dinsdagmiddag om 15:00 uur komt de droom van de pas 18-jarige Nederlander Oliver Daemen uit: hij gaat namelijk de ruimte in. Hij doet dat samen met niemand minder dan Amazon-oprichter Jeff Bezos en kan niet wachten: "Ik denk dat de opwinding groter is dan de zenuwen." Bekijk de video van de NOS hieronder.

Video: <em>Oliver Daemen</em> dinsdagmiddag ruimte in, met Jeff Bezos UPDATE: volg de hele ruimtevlucht van Oliver Daemen & Jeff Bezos LIVE Dinsdagmiddag om 15:00 uur komt de droom van de pas 18-jarige Nederlander Oliver Daemen uit: hij gaat namelijk de ruimte in. Hij doet dat samen met niemand minder dan Amazon-oprichter Jeff Bezos en kan niet wachten: "Ik denk dat de opwinding groter is dan de zenuwen." Bekijk de video van de NOS hieronder. View this post on Instagram A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos) Bekijk ook Video: Nederlandse Oliver gaat met Jeff Bezos de ruimte in en wordt jongste astronaut ooit Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Oliver Daemen dinsdagmiddag ruimte in, met Jeff Bezos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier