Amara Onwuka is een 'schijterd': "Ik durf niet te zwemmen en vliegen vind ik niet fijn"

Amara Onwuka is een 'schijterd': "Ik durf niet te zwemmen en vliegen vind ik niet fijn"

In de 4-delige serie Geen Blad voor de Mond wandelt Leonie ter Braak elke week met een bijzondere gast door een mooi stuk Nederlandse natuur. Plekken waar de BN-er een frisse neus haalt, even uitwaait, zich oplaadt of gewoon even rustig een moment geniet zonder gestoord te worden. Wat zien ze tijdens hun wandeling? En welk verhaal of herinnering hebben de gasten bij ‘hun’ plek? Bekijk het interview hieronder.

"Schijterd"
Leonie wandelt deze aflevering met weervrouw Amara Omwuka door de bossen bij Wageningen. Hier is zij opgegroeid en sjeesde ze met haar pony over de velden. Toch bekent ze dat ze best 'een schijterd' is: "Ik durf niet te zwemmen als het te diep is en ik zie de grond niet, vliegen vind ik niet fijn", aldus Amara.

Bekijk het hele LINDA.-interview met Amara Omwuka hieronder.

<em>Amara Onwuka</em> is een 'schijterd': &quot;Ik durf niet te zwemmen en vliegen vind ik niet fijn&quot; In de 4-delige serie Geen Blad voor de Mond wandelt Leonie ter Braak elke week met een bijzondere gast door een mooi stuk Nederlandse natuur. Plekken waar de BN-er een frisse neus haalt, even uitwaait, zich oplaadt of gewoon even rustig een moment geniet zonder gestoord te worden. Wat zien ze tijdens hun wandeling? En welk verhaal of herinnering hebben de gasten bij ‘hun’ plek? Bekijk het interview hieronder. "Schijterd"Leonie wandelt deze aflevering met weervrouw Amara Omwuka door de bossen bij Wageningen. Hier is zij opgegroeid en sjeesde ze met haar pony over de velden. Toch bekent ze dat ze best 'een schijterd' is: "Ik durf niet te zwemmen als het te diep is en ik zie de grond niet, vliegen vind ik niet fijn", aldus Amara. Bekijk het hele LINDA.-interview met Amara Omwuka hieronder. Bekijk ook Humberto gemist? Amara Onwuka voorspelt voor vrijdag opnieuw hevig onweer Bekijk deze video » Humberto gemist? Meteoroloog Amara Onwuka over de storm in Leersum Bekijk deze video »
Show :
Amara Onwuka is een 'schijterd': "Ik durf niet te zwemmen en vliegen vind ik niet fijn"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amara Onwuka is een 'schijterd': "Ik durf niet te zwemmen en vliegen vind ik niet fijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier