MAX vakantieman: 'Coronatesten buitenland soms exorbitant duur'

MAX vakantieman: 'Coronatesten buitenland soms exorbitant duur'

Coronatesten in het buitenland: het is vaak nogal een gedoe en daarnaast moet je er vaak flink voor betalen doordat je niet echt een andere keuze hebt en graag met die terugvlucht mee wil. Het hangt ook allemaal af van de regels die landen onderling hebben afgesproken, waardoor het zaak is je daar goed in te verdiepen voordat je op reis gaat en ook tijdens je vakantie doe je er verstandig aan alles te blijven volgen. Jeanine Jansen, ook wel bekend als de MAX Ombudsman, ging er maandagavond op in bij MAX vakantieman:

<em>MAX vakantieman</em>: 'Coronatesten buitenland soms exorbitant duur' Coronatesten in het buitenland: het is vaak nogal een gedoe en daarnaast moet je er vaak flink voor betalen doordat je niet echt een andere keuze hebt en graag met die terugvlucht mee wil. Het hangt ook allemaal af van de regels die landen onderling hebben afgesproken, waardoor het zaak is je daar goed in te verdiepen voordat je op reis gaat en ook tijdens je vakantie doe je er verstandig aan alles te blijven volgen. Jeanine Jansen, ook wel bekend als de MAX Ombudsman, ging er maandagavond op in bij MAX vakantieman: MAX vakantieman is iedere maandag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX vakantieman terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: gratis coronatest voor vakantieganger, afspraak vanaf woensdag te maken Bekijk deze video »
TV :
MAX vakantieman: 'Coronatesten buitenland soms exorbitant duur'

MAX vakantieman is iedere maandag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX vakantieman terugkijken bij Gids.tv.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV