Bekijk trailer Gone For Good: vanaf 13 augustus te zien op Netflix

Bekijk trailer Gone For Good: vanaf 13 augustus te zien op Netflix

De vijfde Harlan Coben-serie op Netflix komt van Franse makelaardij. Na twee Engelse reeksen, een Poolse en de recent verschenen Spaanse vertolking van El Inocente is het nu dus de beurt aan Frankrijk. Het boek Gone for Good is verfilmd tot Disparu à Jamais. De trailer is alvast verschenen, want vanaf 13 augustus is het volledige seizoen te zien op Netflix. Bekijk de trailer van Gone For Good hieronder.

Bekijk trailer <em>Gone For Good</em>: vanaf 13 augustus te zien op Netflix De vijfde Harlan Coben-serie op Netflix komt van Franse makelaardij. Na twee Engelse reeksen, een Poolse en de recent verschenen Spaanse vertolking van El Inocente is het nu dus de beurt aan Frankrijk. Het boek Gone for Good is verfilmd tot Disparu à Jamais. De trailer is alvast verschenen, want vanaf 13 augustus is het volledige seizoen te zien op Netflix. Bekijk de trailer van Gone For Good hieronder. Bekijk ook Bekijk de trailer van Heist: vanaf 14 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Explained seizoen 3: vanaf 16 juli te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer Gone For Good: vanaf 13 augustus te zien op Netflix


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Gone For Good: vanaf 13 augustus te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier