Zien: Chris Bergström over zijn onzekerheid: "Ik ben nog steeds herstellende"

Zien: Chris Bergström over zijn onzekerheid: "Ik ben nog steeds herstellende"

Chris Bergström is voor het eerst terug op Radio 538. Hij was afwezig omdat hij zich niet goed in z'n vel voelde: "Ik ben nog steeds herstellende, maar alles komt goed!", zegt de onzekere Chris Bergström. Hij vertelt openhartig waarom hij even niet te horen is op Radio 538. Bekijk de video hieronder.

Zien: <em>Chris Bergström</em> over zijn onzekerheid: &quot;Ik ben nog steeds herstellende&quot; Chris Bergström is voor het eerst terug op Radio 538. Hij was afwezig omdat hij zich niet goed in z'n vel voelde: "Ik ben nog steeds herstellende, maar alles komt goed!", zegt de onzekere Chris Bergström. Hij vertelt openhartig waarom hij even niet te horen is op Radio 538. Bekijk de video hieronder. Bekijk ook Nieuwe coronamaatregelen in persconferentie: "Drukke cafés en festivals staan op het spel" Bekijk deze video » Zien: Radio 538 draait een nummer voor overleden Peter R. de Vries Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Chris Bergström over zijn onzekerheid: "Ik ben nog steeds herstellende" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier