Bekijk reactie van Nederlandse Oliver Daemen na ruimtereis: "Het was geweldig"

Bekijk reactie van Nederlandse Oliver Daemen na ruimtereis: "Het was geweldig"

Een bijzondere dag voor Oliver Daemen uit het dorp Oisterwijk in Noord-Brabant. Hij is 18 jaar en is vandaag, dinsdag 20 juli, met een raket naar de ruimte gegaan. Daarmee is hij de jongste astronaut ooit. Achteraf zegt Oliver dat het "een life-changing ervaring" was. Bekijk de beelden van Oliver na de reis hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk reactie van Nederlandse <em>Oliver Daemen</em> na ruimtereis: &quot;Het was geweldig&quot; Een bijzondere dag voor Oliver Daemen uit het dorp Oisterwijk in Noord-Brabant. Hij is 18 jaar en is vandaag, dinsdag 20 juli, met een raket naar de ruimte gegaan. Daarmee is hij de jongste astronaut ooit. Achteraf zegt Oliver dat het "een life-changing ervaring" was. Bekijk de beelden van Oliver na de reis hieronder. Lees verder onder de video. "Geweldig"Oliver zegt over de reis naar de ruimte: "Elke seconde van deze vlucht was onbeschrijfelijk intens. De blik op de aarde vanuit de ruimte is onvergetelijk. Het was geweldig." Bekijk de NOS Jeugdjournaal-video met Olivers reactie over de ruimtereis hierboven. Bekijk ook Bekijk de lancering van de New Shepard-raket Bekijk deze video » Zien: Toeristische ruimtevaart Jeff Bezos is gevaarlijker dan je denkt Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk reactie van Nederlandse Oliver Daemen na ruimtereis: "Het was geweldig"

"Geweldig"
Oliver zegt over de reis naar de ruimte: "Elke seconde van deze vlucht was onbeschrijfelijk intens. De blik op de aarde vanuit de ruimte is onvergetelijk. Het was geweldig." Bekijk de NOS Jeugdjournaal-video met Olivers reactie over de ruimtereis hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk reactie van Nederlandse Oliver Daemen na ruimtereis: "Het was geweldig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier