Video: Maxime Meiland maakt zich zorgen over vaccinatie tijdens zwangerschap

Video: Maxime Meiland maakt zich zorgen over vaccinatie tijdens zwangerschap

Voor Maxime Meiland is de roze wolk momenteel ver te zoeken. Maxime was de afgelopen week op Curaçao aan het genieten van haar vakantie, maar nu zit ze met corona thuis. De combinatie van een zwangerschap en corona is nou niet bepaald fijn te noemen. Vrouwen in verwachting zouden zelfs een hoger risico lopen om op de IC te belanden.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Maxime Meiland</em> maakt zich zorgen over <em>vaccinatie</em> tijdens zwangerschap Voor Maxime Meiland is de roze wolk momenteel ver te zoeken. Maxime was de afgelopen week op Curaçao aan het genieten van haar vakantie, maar nu zit ze met corona thuis. De combinatie van een zwangerschap en corona is nou niet bepaald fijn te noemen. Vrouwen in verwachting zouden zelfs een hoger risico lopen om op de IC te belanden. Tekst gaat verder onder de video. Zwanger en vaccinerenDiederik Gommers van het Erasmus MC vertelt aan RTL Boulevard dat je longen door de zwangerschap minder ruimte krijgen en als je dan corona hebt kun je in ademnood komen. Zijn advies is daarom dan ook, laat je vaccineren. Toch maken veel zwangere vrouwen zich zorgen over het vaccineren, is dat nodig? Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Maxime Meiland maakt zich zorgen over vaccinatie tijdens zwangerschap

Zwanger en vaccineren
Diederik Gommers van het Erasmus MC vertelt aan RTL Boulevard dat je longen door de zwangerschap minder ruimte krijgen en als je dan corona hebt kun je in ademnood komen. Zijn advies is daarom dan ook, laat je vaccineren. Toch maken veel zwangere vrouwen zich zorgen over het vaccineren, is dat nodig?

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Maxime Meiland maakt zich zorgen over vaccinatie tijdens zwangerschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier