EenVandaag: Japanners overwegen schrappen Olympische Spelen

EenVandaag: Japanners overwegen schrappen Olympische Spelen

Over een aantal dagen start de Olympische Spelen en zien we onze favoriete atleten in actie. Toch moeten we een hoop van deze sporters missen door corona en het lijkt er nu zelfs op dat overwogen wordt om de Spelen helemaal te schrappen. Japanners hebben er weinig vertrouwen in en zouden het fijn vinden als de Spelen opnieuw georganiseerd worden wanneer corona achter de rug is.

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

<em>EenVandaag</em>: Japanners overwegen schrappen <em>Olympische Spelen</em> Over een aantal dagen start de Olympische Spelen en zien we onze favoriete atleten in actie. Toch moeten we een hoop van deze sporters missen door corona en het lijkt er nu zelfs op dat overwogen wordt om de Spelen helemaal te schrappen. Japanners hebben er weinig vertrouwen in en zouden het fijn vinden als de Spelen opnieuw georganiseerd worden wanneer corona achter de rug is. Bekijk de video van EenVandaag hieronder. Bekijk ook Mensen in studio De Oranjezomer liggen dubbel om bloopers met atleten Bekijk deze video » Video: Estavana Polman verslaat Olympische Spelen bij NOS Bekijk deze video » Zien: Voetbalster Sherida Spitse moet Olympische Spelen missen: "Droom spat uit èèn" Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: Japanners overwegen schrappen Olympische Spelen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: Japanners overwegen schrappen Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier