Zien: Amsterdamse homo’s niet veilig voor jongeren met niet-Nederlandse achtergrond

Zien: Amsterdamse homo’s niet veilig voor jongeren met niet-Nederlandse achtergrond

Amsterdam zou volgens velen de homo-hoofdstad van de wereld moeten zijn, maar in werkelijkheid zien we daar maar weinig van terug. De homo-gemeenschap in Amsterdam is al langer vogelvrij en in het rapport 'actieonderzoek Anti-discriminatie LHBTIQ+' staat uit welke hoek het anti-homogeweld komt. Dit zou voornamelijk komen van jongeren met een niet-Nederlandse achtergrond. Omroep PowNed ging langs in Amsterdam om dit te checken.

Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder.

Zien: <em>Amsterdamse homo’s</em> niet veilig voor jongeren met <em>niet-Nederlandse achtergrond</em> Amsterdam zou volgens velen de homo-hoofdstad van de wereld moeten zijn, maar in werkelijkheid zien we daar maar weinig van terug. De homo-gemeenschap in Amsterdam is al langer vogelvrij en in het rapport 'actieonderzoek Anti-discriminatie LHBTIQ+' staat uit welke hoek het anti-homogeweld komt. Dit zou voornamelijk komen van jongeren met een niet-Nederlandse achtergrond. Omroep PowNed ging langs in Amsterdam om dit te checken. Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder. Bekijk ook Video: homogenezing moet verboden worden Bekijk deze video » Frans Timmermans over anti-homo-wet in Hongarije: "We slepen ze voor de rechter" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Amsterdamse homo’s niet veilig voor jongeren met niet-Nederlandse achtergrond


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Amsterdamse homo’s niet veilig voor jongeren met niet-Nederlandse achtergrond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier