Opsporing Verzocht: Nepkoerier steelt voor 100.000 euro aan smartphones

Opsporing Verzocht: Nepkoerier steelt voor 100.000 euro aan smartphones

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 juli terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Nepkoerier steelt voor <em>100.000 euro</em> aan smartphones Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 juli terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Woensdag 23 december, een kwartier voor de échte koerier zou komen, stapte een onbekende man de T-Mobile in Breda binnen met een steekkarretje en een vlotte babbel. De dief ging er met kratten vol smartphones vandoor. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Nepkoerier steelt voor 100.000 euro aan smartphones

Woensdag 23 december, een kwartier voor de échte koerier zou komen, stapte een onbekende man de T-Mobile in Breda binnen met een steekkarretje en een vlotte babbel. De dief ging er met kratten vol smartphones vandoor.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Nepkoerier steelt voor 100.000 euro aan smartphones of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier