DWDD gemist? Makkelijk Scoren wordt vervolg op Zondag met Lubach

DWDD gemist? Makkelijk Scoren wordt vervolg op Zondag met Lubach

DWDD gemist? Makkelijk Scoren wordt vervolg op Zondag met Lubach Drie van de makers van het satirische tv-programma Zondag met Lubach komen deze week met een nieuw satirisch sportprogramma: Makkelijk Scoren. Makkelijk Scoren is perfect voor mensen die elke dag naar sport kijken, maar juist ook voor mensen die sport op televisie haten. De makers Jonathan van het Reve, Tex de Wit en Diederik Smit zaten aan tafel bij DWDD. Makkelijk Scoren start op zondag 10 februari 2019 van 21:40 tot 22:20 uur op NPO 3. Zondag met Lubach gemist - Over de dividendbelasting Bekijk deze video »
TV :
DWDD gemist? Makkelijk Scoren wordt vervolg op Zondag met Lubach

Drie van de makers van het satirische tv-programma Zondag met Lubach komen deze week met een nieuw satirisch sportprogramma: Makkelijk Scoren.

Makkelijk Scoren is perfect voor mensen die elke dag naar sport kijken, maar juist ook voor mensen die sport op televisie haten. De makers Jonathan van het Reve, Tex de Wit en Diederik Smit zaten aan tafel bij DWDD.

Makkelijk Scoren start op zondag 10 februari 2019 van 21:40 tot 22:20 uur op NPO 3.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Makkelijk Scoren wordt vervolg op Zondag met Lubach of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV