Opsporing Verzocht: overval op cafetaria aan de Noordsingel Bergen op Zoom

Opsporing Verzocht: overval op cafetaria aan de Noordsingel Bergen op Zoom

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 juli terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: overval op cafetaria aan de Noordsingel <em>Bergen op Zoom</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 juli terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Op donderdagmiddag 27 mei werd een cafetaria aan de Noordsingel in Bergen op Zoom opgeschud door een overval. Een vrij kleine man bedreigde de eigenares van de cafetaria met een mes. De buit werd in een Aldi tas gestopt en de man ging er op zijn fiets vervolgens weer vandoor. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: overval op cafetaria aan de Noordsingel Bergen op Zoom

Op donderdagmiddag 27 mei werd een cafetaria aan de Noordsingel in Bergen op Zoom opgeschud door een overval. Een vrij kleine man bedreigde de eigenares van de cafetaria met een mes. De buit werd in een Aldi tas gestopt en de man ging er op zijn fiets vervolgens weer vandoor.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: overval op cafetaria aan de Noordsingel Bergen op Zoom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier