Opsporing Verzocht: enorm veel schade na plofkraak wisselautomaat station Lelystad

Opsporing Verzocht: enorm veel schade na plofkraak wisselautomaat station Lelystad

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 juli terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: enorm veel schade na plofkraak wisselautomaat station <em>Lelystad</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 juli terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. In de nacht van 11 op 12 januari komt er een scooter aanscheuren bij station Lelystad. Daar brengt de jong ogende verdachte een geldwisselautomaat tot ontploffing. De dader raapt het geld bij elkaar en maakt dat hij wegkomt. Hij laat daarbij enorm veel schade achter aan het station. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: enorm veel schade na plofkraak wisselautomaat station Lelystad

In de nacht van 11 op 12 januari komt er een scooter aanscheuren bij station Lelystad. Daar brengt de jong ogende verdachte een geldwisselautomaat tot ontploffing. De dader raapt het geld bij elkaar en maakt dat hij wegkomt. Hij laat daarbij enorm veel schade achter aan het station.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: enorm veel schade na plofkraak wisselautomaat station Lelystad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier