Op1 gemist? Diederik Gommers verwacht geen hoge piek in IC-opnames

Op1 gemist? Diederik Gommers verwacht geen hoge piek in IC-opnames

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Diederik Gommers</em> verwacht geen hoge piek in IC-opnames Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Diederik Gommers maakt zich weinig zorgen over de oplopende besmettingen en de daarbij horende IC-opnames. Hij verwacht geen hoge piek: "Het is wel druk met gewone patiënten." Dat is volgens de IC-baas geen reden tot paniek. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Diederik Gommers verwacht geen hoge piek in IC-opnames

Diederik Gommers maakt zich weinig zorgen over de oplopende besmettingen en de daarbij horende IC-opnames. Hij verwacht geen hoge piek: "Het is wel druk met gewone patiënten." Dat is volgens de IC-baas geen reden tot paniek.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Diederik Gommers verwacht geen hoge piek in IC-opnames of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier