De Oranjezomer gemist? Valentijn: "Ajax wil Steven Bergwijn"

De Oranjezomer gemist? Valentijn: "Ajax wil Steven Bergwijn"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Valentijn: &quot;Ajax wil Steven Bergwijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Valentijn laat weten dat Ajax een oude bekende terug wil halen naar Amsterdam: "Ze willen Steven Bergwijn terughalen van Tottenham Hotspur." Dat is echter nu niet aan de orde want dan zouden ze eerst iemand moeten verkopen voordat Bergwijn gehaald kan worden voor een flink bedrag. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Valentijn laat weten dat Ajax een oude bekende terug wil halen naar Amsterdam: "Ze willen Steven Bergwijn terughalen van Tottenham Hotspur." Dat is echter nu niet aan de orde want dan zouden ze eerst iemand moeten verkopen voordat Bergwijn gehaald kan worden voor een flink bedrag.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV