Op1 gemist? Harald, Melle en Krista verzorgen wilde dieren in Diergaarde Blijdorp

Op1 gemist? Harald, Melle en Krista verzorgen wilde dieren in Diergaarde Blijdorp

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Harald, Melle en Krista verzorgen wilde dieren in <em>Diergaarde Blijdorp</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 20 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Harald, Melle en Krista verzorgen de wilde dieren in Diergaarde Blijdorp. Zij kennen de beesten door en door en hebben inmiddels een band met ze opgebouwd: "Je weet precies wat voor reactie je kan verwachten." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Harald, Melle en Krista verzorgen wilde dieren in Diergaarde Blijdorp

Harald, Melle en Krista verzorgen de wilde dieren in Diergaarde Blijdorp. Zij kennen de beesten door en door en hebben inmiddels een band met ze opgebouwd: "Je weet precies wat voor reactie je kan verwachten."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Harald, Melle en Krista verzorgen wilde dieren in Diergaarde Blijdorp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier