NOS OS Tokio Live gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS OS Tokio Live gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS OS Tokio Live gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en vanaf 13:00 uur live verslag van Zambia - Nederland bij het vrouwenvoetbal op de Olympische Spelen. JapanTwee dagen voor de openingsceremonie beginnen de Spelen in Japan met het voetbaltoernooi, dat in tweeënhalve week wordt afgewerkt. De Oranje Leeuwinnen spelen hun duels steeds aan het begin van de Nederlandse middag, als het in Japan avond is. GroepDe Nederlandse vrouwen zitten in de groep bij Zambia, Brazilië en China. De nummers één en twee gaan door naar de kwartfinales, net als de twee beste nummers drie van de drie groepen (van vier landen). Video: Oranje Leeuwinnen aangekomen in Japan voor Olympische Spelen Bekijk deze video » Zien: Elize en Oranje Leeuwinnen schitteren in videoclip 'Shoot Me Down' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en vanaf 13:00 uur live verslag van Zambia - Nederland bij het vrouwenvoetbal op de Olympische Spelen.

Japan
Twee dagen voor de openingsceremonie beginnen de Spelen in Japan met het voetbaltoernooi, dat in tweeënhalve week wordt afgewerkt. De Oranje Leeuwinnen spelen hun duels steeds aan het begin van de Nederlandse middag, als het in Japan avond is.

Groep
De Nederlandse vrouwen zitten in de groep bij Zambia, Brazilië en China. De nummers één en twee gaan door naar de kwartfinales, net als de twee beste nummers drie van de drie groepen (van vier landen).


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS OS Tokio Live gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier