Het beste van...de jaren 80 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het beste van...de jaren 80 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Het beste van... de jaren 80

Het beste van...de jaren 80 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende woensdagen vertellen bekende Nederlanders hun herinneringen aan de jaren 80. De grootste trends en hits van het decennium komen voorbij. Wekelijks om 20:25 uur op NPO 3. Aansluitend duikt Leo Blokhuis diep in de popmuziek van de jaren 80 in Blokhuis Extra vanaf 21:10 uur. WalksmanHet waren de jaren van "Geen woning, geen kroning", de inhuldiging van koningin Beatrix, de walkman, rollerskates, Rubiks Cube en het winnen van het EK. ToplessWaar is de tijd gebleven dat het nog volkomen normaal was om topless te zonnen? Op vakantie naar Frankrijk met de kaart op schoot en achteraf de foto's laten ontwikkelen, waar er dan maar een paar van waren gelukt? SupersterrenNaast de grootste trends kijken onder anderen Karin Bloemen, Henny Huisman, Giel Beelen en Erik de Zwart ook naar de grootste hits uit de tijd van de supersterren. Madonna, Michael Jackson en Doe Maar passeren in hoog tempo de revue. Humberto gemist? Edwin Evers over The Weeknd en jaren '80 muziek Bekijk deze video » Nikke Plessen in RTL Boulevard over terugkeer bodywarmer Bekijk deze video » Video: wat maakt It's a Sin zo goed? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De komende woensdagen vertellen bekende Nederlanders hun herinneringen aan de jaren 80. De grootste trends en hits van het decennium komen voorbij. Wekelijks om 20:25 uur op NPO 3. Aansluitend duikt Leo Blokhuis diep in de popmuziek van de jaren 80 in Blokhuis Extra vanaf 21:10 uur.

Walksman
Het waren de jaren van "Geen woning, geen kroning", de inhuldiging van koningin Beatrix, de walkman, rollerskates, Rubiks Cube en het winnen van het EK.

Topless
Waar is de tijd gebleven dat het nog volkomen normaal was om topless te zonnen? Op vakantie naar Frankrijk met de kaart op schoot en achteraf de foto's laten ontwikkelen, waar er dan maar een paar van waren gelukt?

Supersterren
Naast de grootste trends kijken onder anderen Karin Bloemen, Henny Huisman, Giel Beelen en Erik de Zwart ook naar de grootste hits uit de tijd van de supersterren. Madonna, Michael Jackson en Doe Maar passeren in hoog tempo de revue.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het beste van...de jaren 80 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier