Video: Simon Keizer begint eigen beachclub in Volendam

Video: Simon Keizer begint eigen beachclub in Volendam

Je zou denken dat Simon Keizer al druk genoeg is met zijn zang- en presenteercarrière en jonge gezin, maar toch heeft de sympathieke Volendammer tijd weten te vinden om een nieuwe uitdaging aan te gaan: het openen van een beachclub. Dat doet hij niet alleen: "Ik doe dit met een groepje vrienden en het is een droom die aan het uitkomen is. Het ziet er fantastisch uit." Bekijk de hele vlog van Keizer hieronder.

Video: <em>Simon Keizer</em> begint eigen beachclub in Volendam Je zou denken dat Simon Keizer al druk genoeg is met zijn zang- en presenteercarrière en jonge gezin, maar toch heeft de sympathieke Volendammer tijd weten te vinden om een nieuwe uitdaging aan te gaan: het openen van een beachclub. Dat doet hij niet alleen: "Ik doe dit met een groepje vrienden en het is een droom die aan het uitkomen is. Het ziet er fantastisch uit." Bekijk de hele vlog van Keizer hieronder. Bekijk ook Video: Simon Keizer & vrouw Annemarie delen babynieuws Bekijk deze video » Zien: Simon en Annemarie Keizer vertellen dochter over zwangerschap Bekijk deze video »
Show :
Video: Simon Keizer begint eigen beachclub in Volendam


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Simon Keizer begint eigen beachclub in Volendam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier