Kijk LIVE: afscheid Peter R. de Vries in Carré Amsterdam

Kijk LIVE: afscheid Peter R. de Vries in Carré Amsterdam

Nederland staat vandaag nogmaals stil bij het overlijden van Peter R. de Vries, vorige week donderdag. Iedereen die de misdaadverslaggever een warm hart toedraagt kan tussen 11:00 uur en 20:00 uur zijn of haar eer komen betonen in Carré Amsterdam. De belangstelling is enorm. Je kunt hieronder het afscheid de hele dag LIVE volgen, op beelden van AT5.

Kijk LIVE: afscheid <em>Peter R. de Vries</em> in Carré Amsterdam Nederland staat vandaag nogmaals stil bij het overlijden van Peter R. de Vries, vorige week donderdag. Iedereen die de misdaadverslaggever een warm hart toedraagt kan tussen 11:00 uur en 20:00 uur zijn of haar eer komen betonen in Carré Amsterdam. De belangstelling is enorm. Je kunt hieronder het afscheid de hele dag LIVE volgen, op beelden van AT5. Bekijk ook Afscheid Peter R. de Vries in Carré Amsterdam: eerste belangstellenden in de rij (video) Bekijk deze video » Video: 'Bijna niet geslapen om afscheid van Peter R. de Vries in Carré te kunnen nemen' Bekijk deze video » Video: helemaal uit Almelo en Arnhem naar Carré voor afscheid Peter R. De Vries Bekijk deze video »
LIVE: Afscheid Peter R. de Vries in Carré

Iedereen die dat wil, kan vandaag in Carré afscheid nemen van Peter R. de Vries.

Posted by AT5 on Wednesday, July 21, 2021
Live :
Kijk LIVE: afscheid Peter R. de Vries in Carré Amsterdam


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: afscheid Peter R. de Vries in Carré Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier