Zien: Greenpeace niet blij met ruimtereis van Oliver Daemen: "Slecht voor het milieu"

Zien: Greenpeace niet blij met ruimtereis van Oliver Daemen: "Slecht voor het milieu"

De 18-jarige Oliver Daemen is gisteren naar de ruimte geweest. De reis duurde in totaal 11 minuten, en de raket was 3 minuten gewichtsloos. De raket is al vaker in de ruimte geweest als test. Dit was de eerste vlucht met mensen aan boord. Greenpace vindt zo'n reis slecht voor het milieu en Oxvam Novib vindt dat je van al het geld dat deze reis kostte, ook armen kunt helpen. Bekijk een NOSStories-video over de ruimtereis hieronder.

Zien: <em>Greenpeace</em> niet blij met ruimtereis van <em>Oliver Daemen</em>: &quot;Slecht voor het milieu&quot; De 18-jarige Oliver Daemen is gisteren naar de ruimte geweest. De reis duurde in totaal 11 minuten, en de raket was 3 minuten gewichtsloos. De raket is al vaker in de ruimte geweest als test. Dit was de eerste vlucht met mensen aan boord. Greenpace vindt zo'n reis slecht voor het milieu en Oxvam Novib vindt dat je van al het geld dat deze reis kostte, ook armen kunt helpen. Bekijk een NOSStories-video over de ruimtereis hieronder. Bekijk ook Bekijk de lancering van de New Shepard-raket Bekijk deze video » Bekijk reactie van Nederlandse Oliver Daemen na ruimtereis: "Het was geweldig" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Greenpeace niet blij met ruimtereis van Oliver Daemen: "Slecht voor het milieu" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier