Eerbetoon Peter R. de Vries bij Carré: 'Ik eer zijn geduld en de liefde die hij uitstraalde' (video)

Eerbetoon Peter R. de Vries bij Carré: 'Ik eer zijn geduld en de liefde die hij uitstraalde' (video)

Al wachtend om afscheid te kunnen nemen van Peter R. de Vries, delen belangstellenden de redenen waarom ze naar Carré zijn gekomen: "Ik zag hem zo graag op tv en ga hem echt missen", vertelt een aangeslagen vrouw. Ook anderen prijzen de vermoorde misdaadverslaggever: "Ik ben gekomen om hem te eren, om de waardering die hij voor mensen had. Het geduld en de liefde die hij uitstraalde." Bekijk het fragment van RTL Nieuws hieronder of volg het afscheid van Peter R. de Vries LIVE.

Eerbetoon <em>Peter R. de Vries</em> bij Carré: 'Ik eer zijn geduld en de liefde die hij uitstraalde' (video) Al wachtend om afscheid te kunnen nemen van Peter R. de Vries, delen belangstellenden de redenen waarom ze naar Carré zijn gekomen: "Ik zag hem zo graag op tv en ga hem echt missen", vertelt een aangeslagen vrouw. Ook anderen prijzen de vermoorde misdaadverslaggever: "Ik ben gekomen om hem te eren, om de waardering die hij voor mensen had. Het geduld en de liefde die hij uitstraalde." Bekijk het fragment van RTL Nieuws hieronder of volg het afscheid van Peter R. de Vries LIVE. Bekijk ook Afscheid Peter R. de Vries in Carré Amsterdam: eerste belangstellenden in de rij (video) Bekijk deze video » Video: 'Bijna niet geslapen om afscheid van Peter R. de Vries in Carré te kunnen nemen' Bekijk deze video » Kijk LIVE: afscheid Peter R. de Vries in Carré Amsterdam Bekijk deze video » Video: Deuren van Carré eerder opengegaan voor afscheid Peter R. de Vries Bekijk deze video »
TV :
Eerbetoon Peter R. de Vries bij Carré: 'Ik eer zijn geduld en de liefde die hij uitstraalde' (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerbetoon Peter R. de Vries bij Carré: 'Ik eer zijn geduld en de liefde die hij uitstraalde' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier