Video: helemaal uit Almelo en Arnhem naar Carré voor afscheid Peter R. De Vries

Video: helemaal uit Almelo en Arnhem naar Carré voor afscheid Peter R. De Vries

Belangstellenden voor het afscheid van Peter R. de Vries komen uit alle delen van Nederland: "We wilden er gewoon graag bij zijn. We komen uit Arnhem dus we zijn vanochtend om vijf uur opgestaan", vertellen twee van de aanwezigen. Een ander: "Ik kom helemaal uit Almelo, speciaal voor hem." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder of volg het afscheid van Peter R. de Vries LIVE.

Video: helemaal uit Almelo en Arnhem naar Carré voor afscheid <em>Peter R. De Vries</em> Belangstellenden voor het afscheid van Peter R. de Vries komen uit alle delen van Nederland: "We wilden er gewoon graag bij zijn. We komen uit Arnhem dus we zijn vanochtend om vijf uur opgestaan", vertellen twee van de aanwezigen. Een ander: "Ik kom helemaal uit Almelo, speciaal voor hem." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder of volg het afscheid van Peter R. de Vries LIVE. Bekijk ook Video: 'Bijna niet geslapen om afscheid van Peter R. de Vries in Carré te kunnen nemen' Bekijk deze video » Video: Deuren van Carré eerder opengegaan voor afscheid Peter R. de Vries Bekijk deze video » Eerbetoon Peter R. de Vries bij Carré: 'Ik eer zijn geduld en de liefde die hij uitstraalde' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: helemaal uit Almelo en Arnhem naar Carré voor afscheid Peter R. De Vries


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: helemaal uit Almelo en Arnhem naar Carré voor afscheid Peter R. De Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier