Trailer: 2 Guns met Mark Wahlberg woensdag te zien bij Veronica

Trailer: 2 Guns met Mark Wahlberg woensdag te zien bij Veronica

In de actiekomedie 2 Guns spelen Denzel Washington en Mark Wahlberg allebei een undercoveragent. Ze infiltreren zelfs in dezelfde bende. Alleen weten ze dat niet van elkaar. Bekijk de trailer van 2 Guns hieronder.

2 Guns is vanavond, woensdag 21 juli, om 22:50 uur te zien bij Veronica. Je kunt 2 Guns streamen via ondermeer Videoland en Netflix.

Trailer: <em>2 Guns</em> met <em>Mark Wahlberg</em> woensdag te zien bij Veronica In de actiekomedie 2 Guns spelen Denzel Washington en Mark Wahlberg allebei een undercoveragent. Ze infiltreren zelfs in dezelfde bende. Alleen weten ze dat niet van elkaar. Bekijk de trailer van 2 Guns hieronder. 2 Guns is vanavond, woensdag 21 juli, om 22:50 uur te zien bij Veronica. Je kunt 2 Guns streamen via ondermeer Videoland en Netflix. Bekijk ook Bekijk de trailer van Malignant: vanaf 2 september in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk trailer Knabbel en Babbel Park Life: vanaf 28 juli te zien op Disney+ Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: 2 Guns met Mark Wahlberg woensdag te zien bij Veronica


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: 2 Guns met Mark Wahlberg woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV