ZIEN: Duizenden mensen in de rij voor afscheid Peter R. de Vries

ZIEN: Duizenden mensen in de rij voor afscheid Peter R. de Vries

SBS6-verslaggever Joya de Boer staat in de buurt van het theater Carré. Duizenden mensen staan daar woensdag in de rij voor het afscheid van Peter R. de Vries. Joya spreekt een paar mensen in de rij: "Ik respecteer hem. Dit heeft hij zeker niet verdiend", zegt een vrouw, die een speciaal Peter-shirt draagt. Bekijk het SBS6-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: Duizenden mensen in de rij voor afscheid <em>Peter R. de Vries</em> SBS6-verslaggever Joya de Boer staat in de buurt van het theater Carré. Duizenden mensen staan daar woensdag in de rij voor het afscheid van Peter R. de Vries. Joya spreekt een paar mensen in de rij: "Ik respecteer hem. Dit heeft hij zeker niet verdiend", zegt een vrouw, die een speciaal Peter-shirt draagt. Bekijk het SBS6-fragment hieronder. Lees verder onder de video. De kistEen jongen zegt: "We voelen ons verslagen en verdrietig." Hij heeft van te voren een vriend gebeld, die daar werkt, om te vragen of Peter daar echt ligt in de kist, want dat had hij niet prettig gevonden. Bekijk de Hart van Nederland-video over het afscheid hierboven. Bekijk ook Kijk LIVE: afscheid Peter R. de Vries in Carré Amsterdam Bekijk deze video » Video: helemaal uit Almelo en Arnhem naar Carré voor afscheid Peter R. De Vries Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De kist
Een jongen zegt: "We voelen ons verslagen en verdrietig." Hij heeft van te voren een vriend gebeld, die daar werkt, om te vragen of Peter daar echt ligt in de kist, want dat had hij niet prettig gevonden.

Bekijk de Hart van Nederland-video over het afscheid hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Duizenden mensen in de rij voor afscheid Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier