Zien: Frans Duijts verrast dochter met nieuwe auto (vlog)

Zien: Frans Duijts verrast dochter met nieuwe auto (vlog)

Er staat weer een nieuwe vlog van Frans Duijts online. Hij zingt zijn nieuwe plaat in bij White Villa Studio's. Marcel Schimscheimer en Rene' Karst hebben samen een nieuw liedje geschreven voor Frans, en zijn dochter wordt verrast met een nieuwe auto. Bekijk de hele vlog hieronder.

Zien: <em>Frans Duijts</em> verrast dochter met nieuwe auto (vlog) Er staat weer een nieuwe vlog van Frans Duijts online. Hij zingt zijn nieuwe plaat in bij White Villa Studio's. Marcel Schimscheimer en Rene' Karst hebben samen een nieuw liedje geschreven voor Frans, en zijn dochter wordt verrast met een nieuwe auto. Bekijk de hele vlog hieronder. Bekijk ook Ook Frans Duijts aan het vloggen geslagen: bekijk Op pad met Frans Duijts (vlog) Bekijk deze video » Gerard Joling over samenwerking met rapper Donnie: ''Mag hij eindelijk een keer met een ster zingen'' Bekijk deze video »
Show :
Zien: Frans Duijts verrast dochter met nieuwe auto (vlog)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Frans Duijts verrast dochter met nieuwe auto (vlog) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier