Video: Is Henk Fraser een excuus-assistent omdat hij een 'kleurtje' heeft?

Video: Is Henk Fraser een excuus-assistent omdat hij een 'kleurtje' heeft?

De trainer van Sparta Henk Fraser is gevleid door de interesse van Louis van Gaal. Hij zou assistent-bondscoach kunnen worden. Alle partijen staan ervoor open: "Dit moet wel heel serieus zijn", wordt er in de onderstaande De Oranjezomer-video gezegd.

Excuus-assistent
De mannen vragen zich af waarom ze Henk niet gewoon bondscoach maken. Ook bespreken ze het feit dat men misschien een persoon met kleurtje wil. Is Henk misschien een excuus-assistent omdat hij een 'kleurtje' heeft?, vragen de mannen zich af. Bekijk de video van De Oranjezomer hieronder voor het gesprek over Henk Fraser.

Video: Is <em>Henk Fraser</em> een excuus-assistent omdat hij een 'kleurtje' heeft? De trainer van Sparta Henk Fraser is gevleid door de interesse van Louis van Gaal. Hij zou assistent-bondscoach kunnen worden. Alle partijen staan ervoor open: "Dit moet wel heel serieus zijn", wordt er in de onderstaande De Oranjezomer-video gezegd. Excuus-assistentDe mannen vragen zich af waarom ze Henk niet gewoon bondscoach maken. Ook bespreken ze het feit dat men misschien een persoon met kleurtje wil. Is Henk misschien een excuus-assistent omdat hij een 'kleurtje' heeft?, vragen de mannen zich af. Bekijk de video van De Oranjezomer hieronder voor het gesprek over Henk Fraser. Bekijk ook Henk Fraser in De Oranjezomer over trainen bij Feyenoord: "Nooit gevraagd" Bekijk deze video » René van der Gijp in De Oranjezomer over Oranje: "Heb van Fraser hogere pet op dan Blind" Bekijk deze video »
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Is Henk Fraser een excuus-assistent omdat hij een 'kleurtje' heeft? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier