Trailer: Horrorfilm The Crucifixion woensdag te zien bij RTL 7

Trailer: Horrorfilm The Crucifixion woensdag te zien bij RTL 7

Een priester wordt opgesloten na de dood van een non tijdens een duiveluitdrijving. Maakte de priester een eind aan het leven van een psychische patiënt of verloor hij het gevecht met een demonische kracht? Een nieuwsgierige journalist duikt in de zaak in dit verhaal dat op ware gebeurtenissen is gebaseerd. Bekijk de trailer van The Crucifixion hieronder.

The Crucifixion is vannacht om 00:00 uur te zien bij RTL 7. Je kunt The Crucifixion streamen via ondermeer Videoland.

Trailer: Horrorfilm <em>The Crucifixion</em> woensdag te zien bij RTL 7 Een priester wordt opgesloten na de dood van een non tijdens een duiveluitdrijving. Maakte de priester een eind aan het leven van een psychische patiënt of verloor hij het gevecht met een demonische kracht? Een nieuwsgierige journalist duikt in de zaak in dit verhaal dat op ware gebeurtenissen is gebaseerd. Bekijk de trailer van The Crucifixion hieronder. The Crucifixion is vannacht om 00:00 uur te zien bij RTL 7. Je kunt The Crucifixion streamen via ondermeer Videoland. Bekijk ook Bekijk de trailer van Malignant: vanaf 2 september in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk trailer Knabbel en Babbel Park Life: vanaf 28 juli te zien op Disney+ Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Horrorfilm The Crucifixion woensdag te zien bij RTL 7


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Horrorfilm The Crucifixion woensdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier