Dusty uit Ex On The Beach vecht voor zijn leven: "Hou je taai" (video)

Dusty uit Ex On The Beach vecht voor zijn leven: "Hou je taai" (video)

Dusty uit het programma Ex On The Beach vecht momenteel voor zijn leven na een ongeluk. Dit bevestigt Sonny Lorenzo, met wie hij dinsdag op Zandvoort was, aan Shownieuws. Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment met beelden van die avond.

Lees verder onder de video.

<em>Dusty</em> uit <em>Ex On The Beach</em> vecht voor zijn leven: &quot;Hou je taai&quot; (video) Dusty uit het programma Ex On The Beach vecht momenteel voor zijn leven na een ongeluk. Dit bevestigt Sonny Lorenzo, met wie hij dinsdag op Zandvoort was, aan Shownieuws. Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment met beelden van die avond. Lees verder onder de video. Dinsdagavond is Dusty zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Boulevard Barnaart. "Onze gedachten gaan op dit moment naar Dusty…", staat op het Instagram-account van The Dusty Cream. "Op dit moment is Dusty aan het vechten voor zijn leven. Dusty is erg sterk. We gaan alleen maar van het positieve uit. Hou je taai, onze tijger", sluiten ze af. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met beelden van die avond. Bekijk ook Zien: Deze kat heeft drie nieuwe pootjes gekregen dankzij 3D printer Bekijk deze video » Mike Damen in Humberto over chauffeur die motoragent doodreed: "Hij is levensgevaarlijk" Bekijk deze video »
Show :
Dusty uit Ex On The Beach vecht voor zijn leven: "Hou je taai" (video)

Dinsdagavond is Dusty zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Boulevard Barnaart. "Onze gedachten gaan op dit moment naar Dusty…", staat op het Instagram-account van The Dusty Cream. "Op dit moment is Dusty aan het vechten voor zijn leven. Dusty is erg sterk. We gaan alleen maar van het positieve uit. Hou je taai, onze tijger", sluiten ze af. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met beelden van die avond.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dusty uit Ex On The Beach vecht voor zijn leven: "Hou je taai" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV