Mooie woorden van Nederland voor Peter R. de Vries: "Het was een wereldgozer" (video)

Mooie woorden van Nederland voor Peter R. de Vries: "Het was een wereldgozer" (video)

Peter R. de Vries is eerder deze maand overleden door een moordaanslag. Heel Nederland rouwt op de misdaadverslaggever en velen komen langs zijn kist om afscheid te nemen. Er wordt rondom Koninklijk Theater Carré mooi gesproken over Peter: "Ik vind het ontzettend fijn om afscheid te nemen, dat heeft hij echt verdiend. Het was echt een wereldgozer", is één van de uitspraken van vandaag in Amsterdam. Bekijk de NOS-video hieronder.

Mooie woorden van Nederland voor <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Het was een wereldgozer&quot; (video) Peter R. de Vries is eerder deze maand overleden door een moordaanslag. Heel Nederland rouwt op de misdaadverslaggever en velen komen langs zijn kist om afscheid te nemen. Er wordt rondom Koninklijk Theater Carré mooi gesproken over Peter: "Ik vind het ontzettend fijn om afscheid te nemen, dat heeft hij echt verdiend. Het was echt een wereldgozer", is één van de uitspraken van vandaag in Amsterdam. Bekijk de NOS-video hieronder. Bekijk ook ZIEN: Duizenden mensen in de rij voor afscheid Peter R. de Vries Bekijk deze video » Zien: Hoge opkomst bij afscheid Peter R. de Vries: "Hij leeft voort" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mooie woorden van Nederland voor Peter R. de Vries: "Het was een wereldgozer" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier