Uren in de rij voor Peter R. de Vries: "Ik wil hem bedanken" (video)

Uren in de rij voor Peter R. de Vries: "Ik wil hem bedanken" (video)

Duizenden mensen hebben woensdagmiddag in Theater Carré afscheid genomen van Peter R. de Vries. De misdaadjournalist werd twee weken geleden neergeschoten in Amsterdam op klaarlichte dag.

Uren in de rij voor <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Ik wil hem bedanken&quot; (video) Duizenden mensen hebben woensdagmiddag in Theater Carré afscheid genomen van Peter R. de Vries. De misdaadjournalist werd twee weken geleden neergeschoten in Amsterdam op klaarlichte dag. Bedankt Peter!Hoewel het een treurige situatie is, zijn veel mensen de familie van Peter R. de Vries dankbaar dat zij afscheid mogen nemen. Vele bezoekers willen hem bedanken voor zijn werk en zijn heldhaftigheid. Anderen hebben hun hele leven tegen de journalist opgekeken en willen hem een laatste dienst bewijzen. Bekijk de video van de Telegraaf hierboven. Bekijk ook Zien: Hoge opkomst bij afscheid Peter R. de Vries: "Hij leeft voort" Bekijk deze video » Mooie woorden van Nederland voor Peter R. de Vries: "Het was een wereldgozer" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Uren in de rij voor Peter R. de Vries: "Ik wil hem bedanken" (video)

Bedankt Peter!
Hoewel het een treurige situatie is, zijn veel mensen de familie van Peter R. de Vries dankbaar dat zij afscheid mogen nemen. Vele bezoekers willen hem bedanken voor zijn werk en zijn heldhaftigheid. Anderen hebben hun hele leven tegen de journalist opgekeken en willen hem een laatste dienst bewijzen.

Bekijk de video van de Telegraaf hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Uren in de rij voor Peter R. de Vries: "Ik wil hem bedanken" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier