Zien: Ali B. onthult geheim van zijn sixpack: "2,5 liter water"

Zien: Ali B. onthult geheim van zijn sixpack: "2,5 liter water"

Ali B. zit momenteel goed in zijn vel. Letterlijk en figuurlijk. Tijdens zijn vakantie deelt hij een foto waarop hij te zien is met een afgetraind lichaam. Hij deelt graag zijn eetpatroon en work-outs met zijn volgers. Want iedereen wil toch zo een sixpack als Ali B. Lees hieronder hoe Ali aan zijn sixpack is gekomen. Onderaan de pagina zie je een rappende Ali B. met zijn kinderen op het strand.

Zien: Ali B. onthult geheim van zijn sixpack: "2,5 liter water" Ali B. zit momenteel goed in zijn vel. Letterlijk en figuurlijk. Tijdens zijn vakantie deelt hij een foto waarop hij te zien is met een afgetraind lichaam. Hij deelt graag zijn eetpatroon en work-outs met zijn volgers. Want iedereen wil toch zo een sixpack als Ali B. Lees hieronder hoe Ali aan zijn sixpack is gekomen. Onderaan de pagina zie je een rappende Ali B. met zijn kinderen op het strand. View this post on Instagram A post shared by Ali B (@alibspec) Bekijk ook Rapper Ali B laat barbecue vallen in Donnie aan de Kook (video) Bekijk deze video » Zien: Glennis Grace vervangt Jan Smit als coach The Voice of Holland Bekijk deze video »
Show :
Zien: Ali B. onthult geheim van zijn sixpack: "2,5 liter water"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ali B. onthult geheim van zijn sixpack: "2,5 liter water" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier