Bert in B&B Vol Liefde: "Heb vannacht veel gezopen, kun je morgen terugkomen?"

Bert in B&B Vol Liefde: "Heb vannacht veel gezopen, kun je morgen terugkomen?"

Bert is een ware romanticus. Wanneer zijn date Annemarie aankomt, vraagt hij haar direct of ze later terug kan komen. Hij is namelijk nog helemaal niet klaar voor deze ontmoeting en eigenlijk is ze er veel te vroeg. Ook bevalt haar lippenstift niet.

Bert in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: &quot;Heb vannacht veel gezopen, kun je morgen terugkomen?&quot; Bert is een ware romanticus. Wanneer zijn date Annemarie aankomt, vraagt hij haar direct of ze later terug kan komen. Hij is namelijk nog helemaal niet klaar voor deze ontmoeting en eigenlijk is ze er veel te vroeg. Ook bevalt haar lippenstift niet. Teveel gezopen gisteravondBert vertelt dat dit buiten zijn planning gaat en dat hij nog uit zijn giechel stinkt vanwege alle alcohol vannacht. Hij biedt zijn excuses niet aan, maar licht zijn situatie wel graag toe. Daarnaast heeft hij nog niet gedoucht en zich nog niet omgekleed. Het was namelijk licht toen ze 'met z'n allen naar bed gingen'. B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Debbie wordt in de zeik genomen door haar dates Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: strijd om Caroline wordt heviger door komst Mark Bekijk deze video »

Teveel gezopen gisteravond
Bert vertelt dat dit buiten zijn planning gaat en dat hij nog uit zijn giechel stinkt vanwege alle alcohol vannacht. Hij biedt zijn excuses niet aan, maar licht zijn situatie wel graag toe. Daarnaast heeft hij nog niet gedoucht en zich nog niet omgekleed. Het was namelijk licht toen ze 'met z'n allen naar bed gingen'.

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bert in B&B Vol Liefde: "Heb vannacht veel gezopen, kun je morgen terugkomen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier