EenVandaag: Afscheid van Peter R. de Vries in Carré massaal bezocht

EenVandaag: Afscheid van Peter R. de Vries in Carré massaal bezocht

Tot 20.00 uur vanavond kan er nog afscheid genomen worden van misdaadverslaggever Peter R. de Vries in Carré. Overdag was de rij vaak honderden meters lang. Mensen komen uit het hele land om De Vries een laatste eer te bewijzen.

<em>EenVandaag</em>: Afscheid van Peter R. de Vries in Carré massaal bezocht Tot 20.00 uur vanavond kan er nog afscheid genomen worden van misdaadverslaggever Peter R. de Vries in Carré. Overdag was de rij vaak honderden meters lang. Mensen komen uit het hele land om De Vries een laatste eer te bewijzen. "Had nooit mogen gebeuren"De mensen die vandaag langsgeweest zijn in Carré zijn verdrietig en vinden dat dit nooit had mogen gebeuren. Ze willen hem een dienst bewijzen, voor de laatste keer, en laten zien wat hij voor Nederland betekend heeft. Bekijk de video van EenVandaag hieronder. Bekijk ook Mooie woorden van Nederland voor Peter R. de Vries: "Het was een wereldgozer" (video) Bekijk deze video » Uren in de rij voor Peter R. de Vries: "Ik wil hem bedanken" (video) Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: Afscheid van Peter R. de Vries in Carré massaal bezocht

"Had nooit mogen gebeuren"
De mensen die vandaag langsgeweest zijn in Carré zijn verdrietig en vinden dat dit nooit had mogen gebeuren. Ze willen hem een dienst bewijzen, voor de laatste keer, en laten zien wat hij voor Nederland betekend heeft.

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: Afscheid van Peter R. de Vries in Carré massaal bezocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier