Luuk Ikink over afscheid Peter R. de Vries: "Zo definitief" (RTL Boulevard)

Luuk Ikink over afscheid Peter R. de Vries: "Zo definitief" (RTL Boulevard)

Duizenden mensen wilden vandaag hun laatste eer bewijzen aan Peter R. de Vries. Zijn lot, maar ook juist wat hij bij leven heeft betekend, raakt velen tot diep in het hart. Veel mensen wilden onderdeel zijn van zijn afscheid, omdat ze boos zijn en moeite hebben met het onrecht. Daarnaast is hij een voorbeeld voor velen, in elke functie die hij had.

Luuk Ikink over afscheid <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Zo definitief&quot; (RTL Boulevard) Duizenden mensen wilden vandaag hun laatste eer bewijzen aan Peter R. de Vries. Zijn lot, maar ook juist wat hij bij leven heeft betekend, raakt velen tot diep in het hart. Veel mensen wilden onderdeel zijn van zijn afscheid, omdat ze boos zijn en moeite hebben met het onrecht. Daarnaast is hij een voorbeeld voor velen, in elke functie die hij had. Komt hard binnenDe collega's van Peter, de presentatoren van RTL Boulevard, hebben het zichtbaar moeilijk met de beelden van Carré vandaag. Luuk Ikink vertelt dat het hard binnenkomt bij hem en dat dit alles het een stuk definitiever maakt dan het al was. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Uren in de rij voor Peter R. de Vries: "Ik wil hem bedanken" (video) Bekijk deze video » EenVandaag: Afscheid van Peter R. de Vries in Carré massaal bezocht Bekijk deze video »
TV :
Luuk Ikink over afscheid Peter R. de Vries: "Zo definitief" (RTL Boulevard)

Komt hard binnen
De collega's van Peter, de presentatoren van RTL Boulevard, hebben het zichtbaar moeilijk met de beelden van Carré vandaag. Luuk Ikink vertelt dat het hard binnenkomt bij hem en dat dit alles het een stuk definitiever maakt dan het al was.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Luuk Ikink over afscheid Peter R. de Vries: "Zo definitief" (RTL Boulevard) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier