Familie Peter R. de Vries bedankt bezoekers in Carré: "Raakt ons enorm" (RTL Boulevard)

Familie Peter R. de Vries bedankt bezoekers in Carré: "Raakt ons enorm" (RTL Boulevard)

De familie en partner van Peter R. de Vries hebben een reactie gegeven op de toestroom aan mensen die woensdag het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam hebben bezocht. Ze zijn overweldigd door de enorme hoeveelheid hartverwarmende boodschappen.

<em>Familie Peter R. de Vries</em> bedankt bezoekers in Carré: &quot;Raakt ons enorm&quot; (RTL Boulevard) De familie en partner van Peter R. de Vries hebben een reactie gegeven op de toestroom aan mensen die woensdag het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam hebben bezocht. Ze zijn overweldigd door de enorme hoeveelheid hartverwarmende boodschappen. Bedankt voor massale steunIn de reactie laten de familie en partner van Peter weten dat ze het hartverwarmend vinden om te zien hoeveel hij betekent heeft voor Nederland. Aangezien Peter het zelf ook belangrijk vond dat iedereen afscheid van hem kon nemen, hebben ze deze keuze gemaakt. Ze bedanken iedereen voor de steun van de afgelopen periode. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Luuk Ikink over afscheid Peter R. de Vries: "Zo definitief" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Ontroerende beelden: Speurhonden Nicky Verstappen brengen eerbetoon aan Peter R. de Vries Bekijk deze video » Olympische Spelen blijkt corona-brandhaard: Candy Jacobs moet opgeven Bekijk deze video » Video: Familie de Mol ontkent betalen van zwijggeld na mishandeling Johnny de Mol Bekijk deze video » Ryan Reynolds over stunts: "Nu ben ik 40 en alles doet zeer" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Zien: Nicky Romero en Wulf praten in RTL Boulevard over nieuwe zomerhit 'Okay' Bekijk deze video » RTL Boulevard: België viert vandaag Koningsdag ondanks watersnoodramp Bekijk deze video »
TV :
Familie Peter R. de Vries bedankt bezoekers in Carré: "Raakt ons enorm" (RTL Boulevard)

Bedankt voor massale steun
In de reactie laten de familie en partner van Peter weten dat ze het hartverwarmend vinden om te zien hoeveel hij betekent heeft voor Nederland. Aangezien Peter het zelf ook belangrijk vond dat iedereen afscheid van hem kon nemen, hebben ze deze keuze gemaakt. Ze bedanken iedereen voor de steun van de afgelopen periode.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Familie Peter R. de Vries bedankt bezoekers in Carré: "Raakt ons enorm" (RTL Boulevard) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier