Video: Winkeliers ten einde raad, personeelstekort is groter dan ooit

Video: Winkeliers ten einde raad, personeelstekort is groter dan ooit

Veel etalages zijn momenteel behangen met briefjes waarop personeel gevraagd wordt. De economie is aan het herstellen van de coronacrisis, maar het personeelstekort is alleen maar groter geworden. Winkeliers krijgen maar moeilijk personeel gevonden en zijn ten einde raad.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>Winkeliers</em> ten einde raad, <em>personeelstekort</em> is groter dan ooit Veel etalages zijn momenteel behangen met briefjes waarop personeel gevraagd wordt. De economie is aan het herstellen van de coronacrisis, maar het personeelstekort is alleen maar groter geworden. Winkeliers krijgen maar moeilijk personeel gevonden en zijn ten einde raad. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zie: werkgevers adviseren corona-app niet te gebruiken uit angst voor personeelstekort Bekijk deze video » Video: lockdown voorbij, maar personeelstekort groeit Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Winkeliers ten einde raad, personeelstekort is groter dan ooit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier